6 Ocak 2010 Çarşamba

El Yapımı Doğal Lush Sabunları

   Cevahir alışveriş merkezine aslında yakın olduğu için sık sık uğrarım. Ama nedense hep önünden geçtiğim Lush kozmetiğin mini dükkanının içine yakın zamana kadar hiç girmemiştim. Geçtiğimiz günlerde fırsat bulup girince, hazır makinem de yanımdayken sizlerle paylaşmak için Lush'ın rengarenk sabunlarının fotoğraflarını çektim.

   Her sabunun üzerinde kendine özgü ismi ve tüm içerik bilgisinin yer aldığı kartelalar var. Bu, size içinde istemediğiniz bir madde olan sabunu almama özgürlüğünü sağlayan bir güzellik.


  Bir diğer güzellik tüm sabunların bitkisel kaynaklardan elde edilen maddelerden yapılması. İçerdiği bitkisel yağlara ve özlere uygun olarak gerçek meyve parçaları içeren sabunlar da mevcut. Bu sabundaki limon dilimleri gibi. Daha iyi görebilmeniz için yakından çekim:


  Her kişinin keyfine göre, çeşit çeşitler!






  Fiyatlar normalin üzerinde, ama el yapımı tamamen bitkisel ve çok orijinal sabunlar olduğunu düşünürsek normal oluyor. Evde bir iki tane bulundurulabilir :)

  Simli pırıl pırıl sabunlar:


  Yazı yazmak için son mecalimi Suz-i dilaram blogumuza harcayınca hazır fotoğraflarla kolay tarafından bir giri eklemek istedim :) Hem ne zamandır bekliyorlardı eklenmek üzere. Umarım keyif almışsınızdır :)
  Daha detaylı incelemek için Flickr sayfamı ziyaret edip bakmak istediğiniz fotoğrafa tıklayarak açılan sayfada fotoğrafın üzerinde yer alan "All Sizes" seçeneğini tıklayın, "Large" boyutunda yazılar da daha okunaklı bir şekilde karşınıza çıkacaktır.
  Hoş kalın...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails