Sevgili arkadaşlarım, yazılarıma gösterdiğiniz ilgiden, samimi sorularınızdan, günden güne artan ziyaretçi sayılarından ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bir 4. sınıf öğrencisi olarak en ama en yoğun dönemlerden birine girmiş bulunuyorum, ders çalışmaya vakit ayırmam gerekiyor, ama hepinizin sorularını listeledim, inşallah ilk fırsatta hepsiyle ilgili yazmaya çalışacağım. Final döneminden sonra şu başlıkları ele alacağım, eklememi istediklerinizi lütfen paylaşmaktan çekinmeyin..:)
* Biberiye bitkisi ve yağı/kullanılışı
* Kahve kreması içeriği incelemesi
* Gıda boyaları konusu-Cochineal-Karmin
* Beta glukanlar konusu
* Yaban mersini meyvası nedir-ne değildir doğru ve yanlışlar/kullanılışı ve yaban mersini yaprağı drogu
* Kontakt dermatit-egzama konusu
* Emülgatör nedir
* İstanbul'da araştırıp güvenerek yemek yediğim mekan önerileri
* Jelatin konusu
* Domuz gribi ile ilgili olarak, Genç Havan dergisinde yer alan, farmasötik mikrobiyoloji ve immünoloji hocamız Prof. Alev Gerçeker'in röportajı
* Peynir mayaları ve peynir dosyası
* Meyve kurusu-2 yazısı
Dua bekleyen kardeşiniz Handenur'dan kucak dolusu sevgiler...:)
Suz-i dilara-nâm kardeşinizi de unutmayınız:)